Eşek Sütü Sabunu Nedir? – BiKutu

Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo

Eşek Sütü Sabunu Nedir?

 

Eşek Sütü Sabunu

Güzelliğiniz Doğalından Olmalı, Doğasından Gelmeli.

Bol Miktarda A, B1, B2, C ve E vitamini, yüksek miktarda Magnezyum, Kalsiyum, Potasyum, Fosfor, Çinko ve Sodyum içerir. Eşek Sütü Sabunu aynı zamanda Kleopatra’nın güzelliğini borçlu olduğu sabun olarak bilinir. Doğal ve zeytinyağı içeren Eşek Sütü Sabunu güzellik alanında oldukça fazla tercih edilir. Doğal Eşek Sütü sabunumuzun içeriği zeytinyağıyla desteklenmiştir. Böylece güzelliğinize güzellik katacaktır.

Eşek Sütü Sabunumuz güzelliğinize neler katar?

Yüzünüzdeki kırışıklıkları giderir. Cildi gençleştirir. Cilt lekelerine, kararmalara iyi gelir. Sedef ve egzamaya karşı etkilidir, rahatlatır. Cildi nemlendirir, nem oranını dengeler. Cildinizi bebek cildi gibi yumuşacık yapar. Cildi sıkılaştırır, dolgunlaştırır. Alerjik kızarıklıkları giderir, tahriş hissini dindirir. Düzenli kullanımda yaşlılık lekelerini azalttığı, cildinizi beyazlattığı gözlemlenir. Kışın kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi, yumuşaklığı kesinlikle verecek ve cildinizi Güneş’in zararlı ışınlarından koruyacaktır. 

Eşek Sütü Sabununu saçlarınızda kullanmak isterseniz... Eşek Sütü Sabunu saç köklerinizi güçlendirir. Saçlarınızın normalinden hızlı uzamasını sağlar. Kepek ve kaşıntı çözümünde etkilidir. Saçlarınızı ve köklerini nemlendirir, besler.

Eşek Sütü Sabununu yüzünüz için sabah, öğlen ve akşam olmak üzere günde üç kere, güzelce köpürterek ve köpürttükten sonra beş dakika bekletip durulayarak kullanmanızı tavsiye ederiz. Böylece yüzünüzde etkilerini daha kısa sürede göreceksiniz. Saçlarınız ve vücudunuz için istediğiniz zaman kullanmanızda hiçbir sakınca yoktur.