Eşek Sütü Sabunuyla Gelen Sağlık ve Güzellik – BiKutu

Free Shipping!

Eşek Sütü Sabunuyla Gelen Sağlık ve Güzellik

Eşek Sütü Sabunuyla Gelen Sağlık ve Güzellik

Her zaman bilinen ancak bir süredir unutulan eşek sütü, kozmetiklerin yıldızı olarak yeniden ortaya çıkıyor, büyük faydalar ve fantastik sonuçlar vaat ediyor. Eşek sütü, biyokimyasal bileşimde insan sütüne en yakın memeli sütüdür. Yapısında bulunan önemli bileşenler, eşek sütünü sabun yapımında harika bir bileşen haline getirmiştir. Eşek sütü sabunu, zengin bileşimi sayesinde yaşlanmayı geciktirici bir tedavi olarak mükemmel bir nemlendiricidir. İçerdiği esansiyel yağ asitleri yaşlanma karşıtı, yenileyici ve iyileştirici özelliklere sahiptir.

Eski Çağlardan Bu Yana Güzelliğin Sırrı Eşek Sütü Sabununda!

Eski Mısır'da hem kadınlar hem de erkekler ciltlerini ve saçlarını yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı tutmak için eşek sütü kullanıyorlardı. Aslında eşek sütü banyoları, ünlü Kleopatra'nın güzellik ritüellerinin önemli bir parçasıydı. Efsaneye göre Kleopatra, düzenli olarak eşek sütü ile banyo yapardı. İlerleyen yıllarda popülerliğini kaybetmeyen eşek sütü, başta sabun olmak üzere birçok cilt bakım ürününde yer buldu. Günümüzde ise eşek sütü sabunu, en çok tercih edilen doğal cilt ve vücut bakım ürünlerinden biridir.

Eşek Sütü Sabunuyla Cildinizi İyileştirin

Binlerce yıldır büyük bir sağlık ve kozmetik bileşen olarak tercih edilen eşek sütü, sabun formuyla cilt ve vücut üzerinde harikalar yaratır. Eşek sütü sabunu amino asitler, E, A, B1, C, D vitamini, Omega 3 ve 6 içerir. Ayrıca cildin dengeli ve nemli kalmasını sağlayan proteinler, mineraller, kalsiyum ve yağ asitleri bakımından da inanılmaz zengindir. Önemli besin maddelerine ek olarak yaşlanma karşıtı özellikler sağlayan retinol içerir. Bu yağ asitleri ve retinol, hasarlı cildi yenilemeye ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur.

Birçok cilt bakım bileşenine alerjik reaksiyon gösteren hassas ciltler için de eşek sütü sabunu ideal bir üründür. Eşek sütü sabunu, yüksek seviyelerde protein, fosfolipidler ve seramidler nedeniyle cildi yenileyicidir ve bu da ona hem yatıştırıcı hem de yeniden yapılandırıcı özellikler kazandırır. Doğal eşek sütü sabunu, kırışıklık karşıtı etkiye sahiptir. Düzenli kullanımda, yüz ve boyun bölgesinde yer alan kırışıklık görünümünü hafifletebilir.